Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@14:02:33 GMT

۵مشکل که با مصرف کره بادام زمینی رخ می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۲۸۹۷

۵مشکل که با مصرف کره بادام زمینی رخ می‌دهد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، زیاده روی در مصرف کره بادام زمینی می‌تواند منجر به عوارضی جانبی شود:

مکن است دچار معده درد شوید

خوردن بیش از حد هر چیز باعث درد معده شما می‌شود، کره بادام زمینی به دلیل محتوای چربی بالا، برای بعضی از افراد قابل هضم نیست و منجر به سو، هاضمه یا نفخ می‌شود. اگر حساسیت غذایی به سالیسیلات‌ها و آمین‌ها داشته باشید، ممکن است درد معده را تجربه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ها مواد شیمیایی طبیعی هستند و در برخی غذا‌هایی که ما به طور منظم می‌خوریم، وجود دارد.

ممکن است دچار یبوست شوید

به طور معمول، مصرف بیش از حد بادام زمینی، هضم غذا را مختل کرده و منجر به افزایش وزن می‌شود؛ بنابراین برای پیشگیری از مشکلات سوء هاضمه و مشکلات دفع بهتر است در مصرف بادام زمینی زیاده روی نکنید.

افزایش قند خون

بسیاری از شیشه‌های کره بادام زمینی، دارای قند بیش از حد مجاز برای بدن هستند و با مصرف کره بادام زمینی بیش از حد، بدن خود را در معرض خطراتی جدی مانند مشکلات افزایش قند می‌کنید.

ممکن است وزن اضافه کنید

کره بادام زمینی ممکن است بسیاری از ویژگی‌های مفید را دارا باشد، اما یک غذای کم کالری نیست. در یک وعده شامل ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، شما ۱۹۰ کالری دریافت خواهید کرد، اگر مراقب نباشید این نوع مصرف کره بادام زمینی می‌تواند به سرعت به اضافه وزن منجر شود.

مشکلات پوستی

برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف مداوم خوراکی‌هایی مانند کره بادام زمینی که بسیار چرب محسوب می‌شوند، می‌تواند منجر به افزایش مشکلات پوستی مانند آکنه شود. درواقع ترکیبی از غذا‌های پرچرب و پر قند با مشکلات پوستی مرتبط است. به طور معمول افرادی که با آکنه دست و پنجه نرم می‌کنند ۵۴ ٪ بیشتر، رژیم غذایی پرچرب و پر قند قرار دارند.

پربیننده ترین هشدار مهم به سیگاری‌ها ۶خوراکی محبوب که به کبد آسیب می‌زند +عکس بازاری برای رحم اجاره‌ای فردا؛ آغاز واکسیناسیون کرونا در کشور انواع مختلف سرطان و نشانه‌های اولیه آن‌ها

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: افزایش وزن افزایش وزن مصرف کره بادام زمینی بیش از حد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری، با بیان اینکه آب‌های بسته بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

انصاری ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

کد خبر 6097527 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی