Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@04:15:24 GMT

فواید و مضرات بادام‌ زمینی برای افراد دیابتی

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۷۲۲۱

فواید و مضرات بادام‌ زمینی برای افراد دیابتی

به گزارش اقتصادآنلاین،  خوردن بادام‌زمینی و فرآورده‌های آن: 

• باعث کاهش وزن می‌شود. 

• خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. 

• قند خون را کنترل می‌کند. 

• از پیشروی دیابت در مراحل اول به ابتدا جلوگیری می‌کند. 

بااین‌حال، بادام‌زمینی مضراتی نیز دارد. اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید و مضرات بادام‌زمینی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فواید بادام‌زمینی برای افراد دیابتی نوع ۲ :

افزودن بادام‌زمینی و کره بادام‌زمینی به رژیم غذایی ممکن است مفید باشد، به‌خصوص اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا باشید. بادام‌زمینی در دسته مغز درختان نیست، اما همان فواید مغز‌های درختی مثل بادام و گردو را برای بدن فراهم می‌کند. همچنین قیمت بادام‌زمینی از سایر مغز‌ها کمتر است اگر می‌خواهید مغزی ارزان‌قیمت با همان ارزش غذایی بقیه مغز‌ها را تهیه کنید بادام‌زمینی گزینه خوبی است. 

• بادام‌زمینی به کنترل قند خون کمک می‌کند:

اگر به دیابت مبتلا هستید، باید محتوای گلیسمی غذا‌هایی را که می‌خورید در نظر بگیرید. محتوای گلیسمی یعنی بدن با چه سرعتی کربوهیدرات را به گلوکز و قند خون تبدیل می‌کند. شاخص گلیسمی مقیاسی است که ۱۰۰ درجه دارد که غذا‌ها را بر اساس میزان سرعت بالارفتن قند خون ارزیابی می‌کند. 

غذا‌هایی که قند خون را سریع افزایش می‌دهند این درجه را عدد بیشتری نشان می‌دهند. آب که هیچ تأثیری بر قند خون ندارد، عدد محتوای گلیسمی‌اش صفر است. درجه بادام‌زمینی ۱۳ می‌باشد که آن را به یک ماده غذایی با محتوای گلیسمی پایین تبدیل کرده است. طبق مقاله‌ای در مجله تغذیه انگلیس، خوردن بادام‌زمینی یا کره بادام‌زمینی صبح‌ها، به کنترل قند خون در طول روز کمک می‌کند. 

بادام‌زمینی همچنین ممکن است باعث کاهش انسولین مواد غذایی با محتوای گلیسمی بالاتر شود. یک دلیل که بادام‌زمینی ممکن است به کنترل قند خون کمک کند این است که حاوی مقدار زیادی منیزیم است. یک وعده بادام‌زمینی (حدود ۲۸ عدد بادام‌زمینی) حاوی ۱۲ درصد مقدار توصیه شده روزانه منیزیم است و طبق گزارش مجله پزشکی، منیزیم سطح قند خون را تنظیم نگه می‌دارد. 

• بادام‌زمینی خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد: 

یک مقاله تحقیقاتی از ژورنال کالج تغذیه آمریکا نشان می‌دهد که خوردن بادام‌زمینی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، و عارضه شایع دیابت را کاهش می‌دهد. افزودن مغز‌ها به رژیم غذایی همچنین به کاهش فشارخون بالا، یکی دیگر از عوارض شایع دیابت کمک می‌کند. 

• بادام‌زمینی به کنترل وزن کمک می‌کند:

بادام‌زمینی باعث می‌شود احساس سیری داشته باشید که می‌تواند باعث حفظ وزن مناسب و کنترل بهتر سطح گلوکز خون شود. 

• بادام‌زمینی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد:

خوردن بادام‌زمینی یا کره بادام‌زمینی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد، طبق یک مطالعه بادام‌زمینی سرشار از چربی اشباع نشده و سایر مواد مغذی است که به تنظیم انسولین در بدن کمک می‌کند. 

مضرات بادام‌زمینی برای افراد دیابتی نوع ۲ :

با وجود تمام مزایایی که بادام‌زمینی برای کنترل دیابت نوع ۲ می‌تواند داشته باشد، باید جانب احتیاط هم رعایت شود. در اینجا برخی از نگرانی‌های دربارة مصرف بادام‌زمینی وجود دارد که باید مراقب آن‌ها باشید. 

• اسید‌های چرب امگا ۶ :

بادام‌زمینی بیشتر از سایر مغز‌ها، حاوی اسید‌های چرب امگا ۶ است. یک منبع معتبر وجود دارد که نشان می‌دهد مقدار زیادی امگا ۶ با افزایش التهاب در ارتباط است که باعث افزایش علائم دیابت و خطر چاقی می‌شود؛ بنابراین، اطمینان حاصل کنید که تعادل خوبی از چربی‌های امگا ۳ و امگا ۶ در رژیم غذایی خود داشته باشید. 

• نمک و شکر:

به فرآورده‌های بادام‌زمینی غالباً نمک و شکر اضافه می‌شود که اگر مبتلا به دیابت هستید باید از خوردن این فراورده‌ها خودداری کنید، مخصوصاً کره بادام‌زمینی می‌تواند حاوی چربی، روغن و شکر باشد. انتخاب کره بادام‌زمینی طبیعی بدون مواد افزودنی بهترین گزینه است. 

• کالری:

در حالی که بادام‌زمینی دارای مزایای فراوانی برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ است، اما نسبتاً کالری بالایی دارد و باید در حد متوسط مصرف شود. طبق بانک اطلاعاتی تغذیه، یک و نیم فنجان بادام‌زمینی خام حاوی بیش از ۴۰۰ کالری است. برای کاهش کالری دریافتی، سعی کنید به‌جای دانه‌های تصفیه شده و گوشت‌های قرمز و فرآوری شده، بادام‌زمینی مصرف کنید. 

نحوه مصرف بادام‌زمینی:

بهترین روش مصرف بادام‌زمینی به شکل خالص و بدون نمک و شکر اضافی است. مقاله‌ای از مجله تغذیه انگلیس نشان می‌دهد که خوردن کره بادام‌زمینی در وعده صبحانه اشتها را کاهش داده و قند خون را در طول روز کنترل می‌کند. 

جایگزین‌هایی برای بادام‌زمینی:

اگر به بادام‌زمینی حساسیت دارید یا کلاً به بادام‌زمینی علاقه ندارید، گزینه‌های دیگری وجود دارد که دارای مزایای مشابه بادام‌زمینی هستند مانند: 

• سایر مغز‌ها: مغز‌های درختی مانند گردو و بادام دارای ارزش غذایی مشابه بادام‌زمینی هستند و نیز برای کنترل دیابت نوع ۲ مفید هستند. 

• دانه‌ها: وقتی صحبت از جایگزین کره بادام‌زمینی می‌شود، به دانه‌ها فکر کنید، به‌عنوان‌مثال کره دانه آفتاب‌گردان، منبع خوبی از پروتئین است و تقریباً دوبرابر کره بادام‌زمینی منیزیم دارد. 

خلاصه:

بیش از ۱۶ میلیون نفر در ایالات متحده به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند که می‌تواند باعث عوارضی مانند بیماری‌های قلبی عروقی، نابینایی و نارسایی کلیه شود. رژیم غذایی نقش مهمی در پیشگیری کنترل این بیماری‌ها دارد. 

تحقیقات بسیاری مزایای گنجاندن بادام‌زمینی و فرآورده‌های بادام‌زمینی را در رژیم غذایی نشان می‌دهد. 

بادام‌زمینی بسیاری از فواید سایر مغز‌ها را دارد و جایگزین کم‌هزینه‌تری نسبت به سایر مغزهاست. 

بادام‌زمینی باید در حد متوسط و به خالص‌ترین شکل ممکن خورده شود. 

پربیننده ترین چه افرادی نباید سینوفارم تزریق کنند؟ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۲۸) فردا؛ آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال احتمال ابتلای مردان به التهاب قلب با تزریق این واکسن کرونا آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۲۹)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بادام زمینی بیماری های قلبی عروقی خوردن بادام زمینی کره بادام زمینی بادام زمینی بادام زمینی دیابت نوع ۲ کاهش می دهد بادام زمینی خطر ابتلا نشان می دهد سایر مغز ها رژیم غذایی قند خون بیماری ها امگا ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است

اگر کلسیم کافی دریافت نکنید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان باشید. این یک بیماری جدی است که با افزایش سن استخوان‌های شما را ضعیف و شکننده می‌کند. مصرف روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم تا ۵۰ سالگی به زنان توصیه می‌شود و پس از آن نیز زنان باید ۱۳۰۰ میلی گرم کلسیم در روز مصرف کنند. مصرف روزانه توصیه شده برای مردان ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم در روز تا ۷۰ سالگی و از این سن به بعد ۱۳۰۰ میلی گرم در روز است. نیاز زنان در حدود میانسالی افزایش می‌یابد، زیرا یائسگی منجر به تغییرات هورمونی می‌شود که منجر به تحلیل استخوان می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، با توجه به نیاز همیشگی بدن انسان به کلسیم، آشنایی با منابع مهم تغذیه‌ای این ماده استخوان ساز و تقویت کننده استخوان ضروری به نظر می‌رسد، در این مطلب به تعدادی از اصلی‌ترین منابع کلسیم پرداخته‌ایم.

شیر

خامه کامل یا شیر کم‌چرب را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانید، مگر اینکه کلسترول بالا یا بیماری قلبی دارید، در این صورت فقط انواع کم‌چرب را انتخاب کنید. ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) حدود ۲۰۰ میلیگرم کلسیم را به بدن می‌رساند.

ماست

ماست ساده و طبیعی معمولا بهترین انتخاب است. ماست‌های «ایسلندی» یا «اسکایر» سرشار از کلسیم و پروتئین هستند. ماست ساده را با میوه‌های تازه یا یخ زده یا کمی دارچین شیرین کنید. بسیاری از انواع ماست همچنین غنی از پروبیوتیک‌ها هستند، نوعی باکتری مفید که می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند، سلامت قلب را بهبود بخشد و جذب مواد مغذی را افزایش دهد یک فنجان ۲۴۵ گرمی ماست ساده حاوی ۲۳ درصد کلسیم و همچنین مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین‌های B ۲ و B ۱۲ است.

پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف ۳۰ گرم پنیر (معادل یک قوطی کبریت) در حدود ۸ گرم پروتئین و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم به بدن می‌رساند.

دانه‌ها

دانه‌ها مانند نیروگاه‌های تغذیه‌ای کوچک سرشار از کلسیم هستند، از جمله، کنجد، کرفس و دانه‌های چیا (این دانه‌های گیاهی مواد مغذی فراوانی دارند که برای عملکرد مغز و بدن بسیار مفید هستند). دانه‌ها همچنین پروتئین و چربی‌های سالم را تامین می‌کنند. به عنوان مثال، دانه‌های چیا سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ گیاهی هستند.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان‌های خوراکی خود سرشار از کلسیم هستند. این ماهی‌های روغنی همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسید‌های چرب امگا ۳ را فراهم می‌کنند که می‌تواند از سلامت قلب، مغز و پوست شما حمایت کند.

انجیر

کلسیم موجود در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است. کلسیم، به‌عنوان بالابرنده تراکم استخوان شناخته‌شده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می‌دهد. انجیر یکی از بهترین میوه‌ها و مواد غذایی برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع نیز مقادیر مناسبی کلسیم دارند، از جمله لوبیا‌های بالدار، که در یک فنجان ۱۷۲ گرمی به صورت پخته شده ۲۴۴ میلی گرم یا ۱۹ درصد از ارزش غذایی روزانه کلسیم را فراهم می‌کند.

کلم پیچ

این گیاه فوق‌العاده، غنی از کلسیم و آنتی‌اکسیدان است و به عنوان پایه‌ای برای هر سالاد، یک مکمل بی‌نظیر است. می‌توان آن را به صورت نوار‌های باریک خرد کرده و با قطعاتی از زردآلو و آوکادو مخلوط کرد و از خوردن این سالاد خوش‌طعم و رنگ به ویژه در فصل تابستان لذت برد.

بادام

در میان تمام مغزها، بادام از بالاترین میزان کلسیم برخوردار است. تنها ۲۸ گرم بادام، یا حدود ۲۳ مغز بادام، ۶ درصد از ارزش غذایی روزانه کلسیم را تامین می‌کند. بادام همچنین ۳.۵ گرم فیبر در هر۲۸ گرم و همچنین چربی‌های سالم و پروتئین دارد. علاوه بر این، بادام منبع عالی منیزیم، منگنز و ویتامین E است.

پروتئین آب پنیر

آب پنیر نوعی پروتئین است که در شیر یافت می‌شود که به‌خوبی برای مزایای سلامتی بالقوه آن مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین یک منبع پروتئین عالی و سرشار از اسید‌های آمینه سریع هضم شده است که به رشد و بازسازی عضلات کمک می‌کند برخی مطالعات حتی رژیم‌های غذایی غنی از آب پنیر را با کاهش وزن و بهبود مدیریت قند خون مرتبط کرده‌اند.

شیر سویا

شیر سویا که به ظاهر شبیه شیر است، اما در اصل مانند شیر طبیعی نیست و می‌توان آن را به عنوان یک شیر گیاهی معرفی کرد، زیرا این شیر را طی عملیاتی از دانه سویا می‌گیرند و به همین دلیل مانند شیر گاو، چربی و لاکتوز ندارد، بنابراین بهترین انتخاب برای کسانی است که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند و همچنین آن‌هایی که طعم چربی شیر طبیعی را دوست ندارند.

دیگر خبرها

  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟