Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@22:45:39 GMT

بادام زمینی؛ مقوی ریه و طحال

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۹۱۴۷

خبرگزاری آریا-بادام زمینى از نظر طب سنتى ایران معتدل است، چون بادام زمینى داراى پروتئین مى ‏باشد بنابراین از نظر غذایى بسیار مهم است.
به گزارش خبرگزاری آریا، بادام زمینى، گیاه بومى برزیل است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است آب و هواى گرم براى کشت این گیاه مناسب مى ‏باشد. در شمال ایران نیز به وفور کشت و برداشت مى ‏شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بادام زمینى از نظر طب سنتى ایران معتدل است، چون بادام زمینى داراى پروتئین مى ‏باشد بنابراین از نظر غذایى بسیار مهم است.
براى تقویت ریه و طحال مفید است. نرم ‏کننده ‏سینه است و سرفه خشک را برطرف مى‏ کند. شیر را در مادران شیرده زیاد مى ‏کند و ملیّن است.
    با اینکه بادام زمینى غذاى بسیار مقوى و خوبى است به علت اینکه داراى روغن‏ هاى اشباع شده مى‏ باشد کلسترول خون را بالا مى ‏برد افرادی که داراى بیمارى قلبى هستند و یا کلسترول خونشان بالا است باید از خوردن آن خوددارى کنند.
طرز تهیه ‏ کرهى بادام زمینى‏
500 گرم بادام زمینى پوست کنده را با مقدارى آب مخلوط کنید و بجوشانید تا کمى پخته شود (ولى له نشود) سپس 400 گرم روغن نارگیل را به آن اضافه کنید و در داخل مخلوط کن برقى بریزید تا کاملا به صورت کره درآید سپس کمى نمک به آن اضافه کنید. کره ‏بادام زمینى را مى ‏توان بدون استفاده از روغن نارگیل هم تهیه کرد کافى است به جاى روغن نارگیل آب اضافه کنید.
اگر مى ‏خواهید کره ‏بادام زمینى بخرید دقت کنید که تازه و از کارخانه مطمئنى باشد زیرا در بعضى موارد بادام زمینى و یا کره آن بر اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمى افلاتوکسین مى ‏شود که سرطان ‏زا است و باعث سرطان کبد مى ‏شود.
 


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • طرز تهیه سوپ گوشت و هویج؛ یک سوپ متفاوت و مقوی (فیلم)
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید